VU KnF Lietuvių filologijos ir reklamos studentų idėjos pristatytos Birštone

lietuviu filologesSaulėtą gegužės 10 d. penktadienį VU Kauno fakulteto studijų programos Lietuvių filologija ir reklama trečio kurso studentai (LFR6) Rašymo seminaro užsiėmimą perkėlė „arčiau gamtos“, į Nemuno vingio apglėbtą Birštoną. Tai tęstinio bendradarbiavimo su Birštono miesto savivaldybe rezultatas: reklaminio turinio ir viešųjų ryšių tekstų kūrimo užduotys buvo parengtos kartu su Birštono merės N. Dirginčienės patarėja Rimante Kurkauskaite bei susijusios su šiuo metu kurortui aktualiomis komunikacinėmis temomis.

 

 

lietuviu filologes birstonePenktadienio rytą Birštone mus sutiko Turizmo informacijos centro gidė Rita, su kuria nužvelgėme alyvų ir obelų žiedais apsipylusį Birštoną nuo Vytauto kalno, paragavome tikrojo mineralinio vandens skonio, kelias akimirkas užsimiršome tarp garuojančių mineralinių Birutės šaltinių, pasisveikinome su Birštono entuziastu Vaižgantu prie šv. Antano Paduviečio bažnyčios, nužvelgėme didžiausią kurorte Eglės sanatoriją ir gana spėriu žingsniu atkeliavome į savivaldybę, kur mūsų laukė susitikimas su merės komunikacijos komanda, Birštono TIC direktore. Čia prasidėjo svarbiausioji išvykos dalis: parengtų komunikacinių, įvaizdžio bei reklaminių idėjų pristatymas. Keturios studentų grupės, kurios dirbo su skirtingomis temomis, pateikė savo darbo rezultatus: pasiūlymus besikeičiančiam Birštono kurorto įvaizdžiui, naujų objektų, tradicinių ir sezoninių renginių paveikaus komunikavimo idėjas ir planus. Nors buvo justi nedidelis studentų jaudulys, padėjo auditorijos geranoriškumas, palankumas, nuoširdus susidomėjimas, diskusija apie jų atliktus darbus. Labai džiaugiamės, kad savo teorines žinias galime taikyti praktiškai, kurti naują ir pildyti jau esamą reklaminį turinį, pasiūlyti savo mintis tikrai vykstantiems renginiams. Esame labai dėkingi Birštono savivaldybei dėl šių galimybių, kurios praturtina studijų procesą. 

Doc.dr. Skirmantė Biržietienė

Kalbų, literatūros ir vertimo studijų institutas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku