VU KHF studentų idėjos Kauno miestui

jaunas Kaunas 3Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto bakalauro studijų programos Lietuvių filologija ir reklama trečio kurso studentai supratę, kad Kaunas yra toks miestas, kuriame galima judėti be ribų, kad tai yra žalias miestas, kuriame galima atrasti darbo ir poilsio harmoniją, kad Kaunas –  tai „Jaunas miestas, kuris yra Tau, man ir kiekvienam“, kartu su dėstytojais gegužės 16 dieną drąsiai žingsniavo į Kauno miesto savivaldybę pristatyti savo idėjas Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui ir jo komandai.

Mero kabinete studentai griovė įvairius mitus apie Kauną, diskutavo, kas jau dabar šiame mieste daroma gerai, o ką dar būtų galima patobulinti, bei teikė naujas Kauno įvaizdžio gerinimo idėjas. Didžioji dalis studentų, kurie pristatinėjo idėjas, buvo ne kauniečiai, tačiau pasirinkę studijuoti Kaune pasakojo, kodėl pasirinko būtent Kauną, koks Kauno įvaizdis jų gimtajame mieste. Studentai džiaugėsi būtent tokiu pasirinkimu ir pastebėję, jog Kaune gali save realizuoti kiekvienas, tiek filologas, tiek odontologas, tiek artistas, tiek pianistas, ragino į šį miestą kviesti kuo daugiau jaunų žmonių. Po idėjų pristatymų visi susitikimo dalyviai diskutavo, dalijosi savo mintimis, be to, šio susitikimo metu buvo susitarta ir dėl naujų susitikimų, tik šį kartą Kauno miesto savivaldybės nariai svečiuosis VU Kauno humanitariniame fakultete.

jaunas Kaunas 1Studentai buvo išklausyti, jiems buvo įteiktos padėkos dovanėlės, tačiau didžiausia dovana studentams būtų žinojimas, kad juos ne tik išklausė, bet ir išgirdo, todėl su didžiuliu nekantrumu yra laukiamas grįžtamasis ryšys, kokias idėjas Kauno miesto savivaldybės nariai pritaikys miesto įvaizdžiui gerinti.

Paulina Botyriūtė,

Lietuvių filologijos ir reklamos III k. studentė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku