Gimnazistų dėmesio sulaukė „Europe Code Week“ renginiai VU Kaune

CodeWeek VUES programavimo savaitės „Europe Code Week“ metu (šių metų spalį ) Vilniaus universiteto Kauno fakultete buvo surengtos informacinių technologijų dirbtuvės ir nuotolinio mokymo paskaita.

Taikomosios informatikos institutas surengė dvejas IT dirbtuves „Kompiuterio anatomija“, kuriose dalyvavo Kauno Jėzuitų gimnazijos gimnazistai (2017.10.17) su savo informatikos mokytojais Rasa Pilinkiene ir Virgilijumi Sauliumi bei Kauno Saulės gimnazijos gimnazistai (2017.10.26) ir jų informatikos mokytojas Ramūnas Liuokaitis. Dirbtuvių vedėjais buvo Informacijos sistemų ir kibernetinės saugos programos antrojo kurso studentai: Erikas Eigėlis, Domantas Masys, Karolina Nicina ir Marius Nenartavičius. Be to, studentas Erikas Eigelis įgyvendino  savo iniciatyvą ir Jėzuitų gimnazijos dvyliktokams (informatikos mokytojas – Virgilijus Saulius) perskaitė paskaitą apie tinklo saugumą.

CodeWeek VU KauneES programavimo savaitės „Europe Code Week“ metu VU Kauno fakulteto Audiovizualinių studijų programos dėstytojai ir studentai kartu su Lietuvos kompiuterininkų sąjungos atstovais surengė  webinarą „Mokomės versti Facebook", kuris buvo transliuojamas 2017 m. spalio 19 d. 10 val., http://events.codeweek.eu/view/142346/mokomes-versti-facebook/
Nuotolinės paskaitos koordinatoriais buvo VU KnF Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto dėstytoja dr. Laura Niedzviegienė ir bei Lietuvos kompiuterininkų sąjungos Lokalizavimo sekcijos vadovas doc. dr. Gintautas Grigas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku