Šešioliktą kartą Kaune tekės ,,Sielų upė‘‘

Sileu upe 2018Kasmet vis daugiau žmonių įtraukiantis VU Kauno fakulteto Studentų atstovybės renginys ,,Sielų upė‘‘ vėl kviečia kauniečius ir miesto svečius lapkričio pirmosios vakare (17.00–22.00 val.) uždegti žvakutes už anapilin išėjusius brangius žmones, kurių visi taip ilgimės.

„Kasmet ,,Sielų upę‘‘ aplanko daugybė žmonių. 2002 metais pirmą kartą Vilniaus universiteto Kauno fakulteto kultūros vadybos studentės iniciatyva surengta ,,Sielų upė‘‘ driekėsi tik fakulteto teritorijoje –  nuo dekanato iki Napoleono namo, o metams bėgant vis ilgėjo, kol tapo viso miesto tradicija, ir šiais metais gyvų ugnelių upė „tekės“ nuo Kauno rotušės iki Soboro“, - visus į  prasmingą akciją kviečia VU KnF Studentų atstovybės prezidentė Indrė Zabulytė.

18 valandą visi renginio dalyviai kviečiami į Kauno Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčią, kur Šv. mišias už mirusiuosius aukos bažnyčios rektorius kunigas teol. lic. Kęstutis Rugevičius. Mišių metu giedos VU KnF choras „Veni gaudere“ (vadovė Adelė Mikalkėnienė).

Visų Šventųjų dieną būkime kartu, išgirskime vieni kitų širdies plakimą ir ne tik prisiminkime prarastus artimuosius, bet ir pasidžiaukime šalia esančiais.

Gabija Chomskytė,

Vilniaus universiteto Kauno fakulteto

I kurso studentė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku