Dėmesio! Vilniaus universiteto Kauno fakultete pradedama vykdyti nauja Vilniaus universiteto (VU) iniciatyva – Mentorystė!

VU Mentorystėmentoryste vuknf 2018 skirta visapusiškai ugdyti studentų bendrąsias kompetencijas, išmanumą, pagerinti jų akademinius ir asmeninius pasiekimus, padėti perimti mentoriaus sukauptą patirtį ir gauti vertingų patarimų planuojant profesinę ateitį.

Studentai, turintys akademinių ar karjeros tikslų, ieškantys platesnių galimybių universitete, siekiantys asmeninio tobulėjimo, dabar turės galimybę įgyvendinti savo tikslus ir uždavinius padedami patyrusių, sėkmingai dirbančių, gebančių įkvėpti patarėjų – mentorių.

Šiuo metu ieškome Kauno fakulteto dėstytojų, alumnų ir studentų, norinčių tapti mentoriais.

Kiekvienam VU studentui bus suteikiama galimybė pasirinkti vieną iš penkių mentorystės krypčių:

  • Mentorius studentas padės kitiems studentams pagilinti tam tikro studijų dalyko žinias, pagerinti akademinius įgūdžius (atlikti rašto darbus, rengti ir pristatyti prezentacijas, analizuoti duomenis). Kviečiame VU Kauno fakulteto studentus tapti mentoriais
  • Mentorius dėstytojas padės ugdyti bendrąsias studento kompetencijas, orientuodamasis į individualius studento poreikius, rekomenduos iškilusių problemų sprendimo būdus, atvers platesnes galimybes universitete, padės studentui dalyvauti mokslinėje ar tiriamojoje universiteto veikloje. Kviečiame Kauno fakulteto dėstytojus tapti mentoriais
  • Mentorius alumnas padės studentui karjeros planavimo ir asmeninio tobulėjimo klausimais, sieks padėti optimizuoti edukacinę patirtį ir rasti tinkamą karjeros kryptį. Kviečiame Kauno fakulteto alumnus tapti mentoriais
  • Akademinis konsultantas patars, kaip spręsti studijų metu iškilusias individualias studentų problemas, operatyviai suteiks tikslią ir patikimą informaciją apie studijas VU.
  • VU SA studentas kuratorius įkvėps ir padrąsins naujai į VU įstojusį studentą, padės susiorientuoti universitete ir už jo ribų.

Mentorių registracija vyksta nuo 2018 m. rugsėjo 3 d. iki spalio 10 d.

Studentų registracija prasidės nuo 2018 m. spalio 1 d.

Dėl informacijos apie VU Mentorystę kviečiame kreiptis į  veiklos koordinatorę Ingą Dundulytę el. paštu , tel. (8 5) 236 6010.

mentoryste2018

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku