VU Kauno fakulteto mokslininkių monografija apie kultūros centrų veiklą

Jureniene Urboniene 2019Vilniaus universiteto leidykla pristato Vilniaus universiteto Kauno fakulteto mokslininkių prof. dr. Virginijos Jurėnienės ir doc. dr. Aistės Urbonienės monografiją „Kultūros centrai: bendradarbiavimas, bendruomenių mobilizavimas ir edukacinės praktikos“.

http://naujienos.vu.lt/vilniaus-universiteto-leidyklos-naujiena-kulturos-centrai-bendradarbiavimas-bendruomeniu-mobilizavimas-ir-edukacines-praktikos/

Monografija, kurioje gilinamasi į reikšmingiausias kultūros centrų veiklos sritis, skiriama kultūros organizacijų darbuotojams ir savanoriams, kultūros politikos kūrėjams, kultūros vadybininkams. Ji gali būti naudinga ne tik studijuojantiems kultūros ir meno vadybą, bet ir besirūpinantiems vietos bendruomenių plėtra, kultūros organizacijomis ir jose vykstančiais edukaciniais procesais.

Monografiją „Kultūros centrai: bendradarbiavimas, bendruomenių mobilizavimas ir edukacinės praktikos“ galima įsigyti knygynuose „Littera“, „Akademinė knyga“, „Vaga“, el. knygynuose patogupirkti.lt, knygos.lt, humanitas.lt.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku