Tautinių šokių vakaronė su „Uosinta“ ir Erasmus studentais

Šiandien (balandžio 11 d.) 18–20 val. VU Kauno fakultete, folkloro ansamblio „Uosinta“ menėje/Tarybos menėje vyks tautinių šokių vakaronė. Renginio organizatoriai  į jį pakvietė Vilniaus universitete Kaune pagal Erasmus programą studijuojančius studentus, kad šie susipažintų su Lietuvos tautine kultūra.

Gegužės 9 d. ten pat vyks antroji vakaronė „Kultūrinis pasas“, kurioje Erasmus studentai bus supažindinami su Lietuvos etnografiniais regionais, pamatys skirtingų regionų tautinius drabužius, paragaus lietuviškų patiekalų, visokių skanėstų ir gaus įvairių prizų.

„Ateiti į renginius su „Uosinta“ kviečiame ne tik Erasmus, bet ir visus kitus fakulteto studentus. Tereikia čiupti patogius batus, nepamiršti geros nuotaikos, gal net atsinešti savo regionui būdingų skanėstų ir atkeliauti smagiai praleisti laiką“, - sako renginio organizatorės Aurelija Kuizinaitė ir Diana Sutkutė iš Kultūros vadybos studijų programos IV kurso.

Renginio rėmėjai: Lietuvos kultūros institutas, UAB „Rezus.lt“, Šiaulių miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, AB spaustuvė „Titnagas“, UAB „Pirmas žingsnis“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku