Renginys „Kompiuterininkų dienos 2019“

liks LT desSpalio 3 – 4 dienomis
Vilniaus universiteto Kauno fakultete, Muitinės g. 8, Kaunas

Maloniai kviečiame dalyvauti renginyje „Kompiuterininkų dienos“!

Spalio 3 d. dalyviams bus pristatomos išmanios visuomenės, skaitmeninės Lietuvos ir ES „Programuotojų savaitės“ atidarymo plenarinė sesija (10.03 d. 9-13 val., į kurią kviečiami politikai ir informacinių technologijų specialistai). Po pietų lygiagrečiuose posėdžiuose bus pristatomi svarbūs IT pranešimai, taip pat vyks LinMA ir LIKS narių suvažiavimai.

Spalio 4 d. organizuojami mokomieji seminarai mokytojams ir besidomintiems IT naujovėmis. Paskaitų metu lektoriai papasakos apie e-saugą, jos svarbą. Taip pat bus pateikiama kita aktuali informacija.

Mūsų renginių dalyviai – mokytojai, dėstytojai, mokslininkai, verslininkai, politikai, studentai – visi, kuriems yra aktualūs ir įdomūs pasaulyje vykstantys visuotinio kompiuterizavimo bei informacinės visuomenės plėtros procesai; renginys yra atviras ir miesto visuomenei.

Daugiau informacijos https://www.liks.lt/kompiuterininku-dienos-2019

Išankstinė registracija į renginį: https://www.liks.lt/registracija-konferencijai/?c=523

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku