VU KnF „Raudonojo kilimo“ teatro premjera

Ponas KolpertasKovo 13 ir 22 dienomis 18 val. „Raudonojo kilimo“ teatras kviečia į naujo spektaklio „Ponas Kolpertas“ (Davido Gieselmanno pjesės motyvais) pristatymą VU Kauno fakulteto Teatro menėje (IV korp.).

Spektaklio režisierė – Indrė Endriukaitė, „Raudonojo kilimo“ teatro vadovė, Kauno valstybinio lėlių teatro aktorė. Vaidina:  Jurgis Simanavičius, Neda Gorytė, Tomas Utmanas, Ernestas Basovas, Ieva Hug, Karolis Linauskas. Muzika: The KNIFE.

Daugiau apie spektaklį (trukmė – 50 min.)

Iš Davido Gieselmanno pjesės „Ponas Kolpertas“:

RALFAS. Turim išsiduoti, vos tik jie peržengs slenkstį. Turim pasakyti, kad rūsyje slepiam lavoną.

Bastianui ir Editai Molė atrodė, kad šis vakaras bus tipiškas laiko praleidimas svečiuose. Svarbiausia pasipuošti, mandagiai šypsotis, rasti bendrą kalbą ir nieku gyvu neparodyti tikrojo gyvenimo smulkmenų. Bet jie nė nenutuokė tikrųjų namų šeimininkų Saros ir Ralfo ketinimų...

„Ponas Kolpertas – ironiškas spektaklis apie žmogaus tuštybę, egoizmą, absurdišką gyvenimo būdą ir kvailus pasirinkimus. Tai komedija apie pasaulinių madų vaikymąsi, šablonišką aukštuomenės elgesį ir prie ko tai kartais priveda. Šis spektaklis skirtas drąsiems žmonėms, nebijantiems jame surasti ir save.

Aktoriai: Jurgis Simanavičius (Ralfas Grasina), Neda Gorytė (Sara Drėjer), Tomas Utmanas / Ernestas Basovas (Bastianas Molė), Ieva Hug (Edita Molė), Karolis Linauskas (Picų išvežiotojas).

Kadangi žiūrovų vietų skaičius ribotas, labai prašome užsiregistruoti:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckaD5U-r059rtVDF78KNomkpQ98JWr5A-aq5A5LdnIrN_uYg/viewform

Spektakliai taip pat bus rodomi balandžio ir gegužės mėnesį.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku