Programavimo savaitės EU CODE WEEK 2018 metu VU Kauno fakultete veiks kūrybinės dirbtuvės „Kompiuterio anatomija“

CodeWeekES programavimo savaitė Code Week vyksta jau šeštąjį kartą. Programavimo savaitės tikslas — populiarinti programavimą, loginį mąstymą, kūrybiškumą. Šiemet Vilniaus universiteto Kauno fakulteto informatikai šioje iniciatyvoje dalyvauja ketvirtą kartą ir kviečia moksleivius susipažinti su kompiuterio anatomija.

Kur slepiasi kompiuterio smegenys? Kas yra kompiuterio mama? Kaip atrodo kompiuterio širdis?Ar norite ne tik sužinoti, bet ir pamatyti, iš ko susideda kompiuteris? O gal norite jį išardyti ir vėl surinkti, kad puikiai veiktų? Ateikite ir pabandysime tai padaryti kartu!

Kūrybinių dirbtuvių „Kompiuterio anatomija“ moksleiviams vedėjai – VU KnF bakalauro studijų programos Informacijos sistemos ir kibernetinė sauga studentai Erikas Eigėlis ir Domantas Masys.

Renginys vyks spalio 19 d. 14 val. VU Kauno fakultete  I kompiuterių klasėje (VU KnF III korp., I a.)

Didesnėms nei 10 moksleivių grupėms privaloma išankstinė registracija el. paštu: . Visi programavimo savaitės renginiai skelbiami svetainėje events.codeweek.eu

#CodeEU
#CodeWeek
#GrowWithGoogle

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku