Geriausia vieta akademinėms įžvalgoms

lietuvos ekonomikos konferencijaKovo 6 d. Vilniuje vyksta „Lietuvos ekonomikos konferencija. 2014“, kuri yra pagrindinis makro tendencijų analizės ir perspektyvų vertinimo neakademinis renginys Lietuvoje. Šiame reikšmingame šalies ekonomikos forume dalyvauja ir Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Finansų ir apskaitos katedros docentė dr. Gerda Žigienė.

„Tikrieji akademikai  aktyviai dalyvauja ir realiame pasaulyje, ne tik moksle“, –  įsitikinusi docentė. Pasak Gerdos Žigienės,  jai teko didžiulė garbė renginyje, kuriame susirenka apie pusę tūkstančio šalies ekonomistų, finansininkų ir politikų, dalyvauti diskusijose drauge su tokiais žinomais savo srities profesionalais, kaip E. Masiulis, N. Udrėnas, E. Eigirdas, A. Matonis.

VU KHF Finansų ir apskaitos katedros docentė dr. G. Žigienė šiemet Lietuvos ekonomikos konferencijoje, kurią kasmet organizuoja žurnalas „Valstybė”, moderuoja net dvi sekcijas. Pirmojoje „Kada ekonomikos konkurencingumas taps mokslo ir verslo partnerystės modelio pagrindu?“ dalyvauja Swedbank“ vyriausiasis ekonomistas doc. dr. Nerijus Mačiulis, Lietuvos Respublikos ūkio viceministras Marius Skarupskas, KTU rektorius prof. habil. dr. Petras Baršauskas ir kt. Antrojoje sekcijoje docentei G. Žigienei moderuojant bus diskutuojama apie SVV kapitalo pritraukimo perspektyvas ir kryptis 2014 metais.

Daugiau apie konferenciją:http://www.ekonomikoskonferencija.lt/

Programa

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku