Studentų vasaros praktikos projektas „Vidiniai ir išoriniai inovacijų kultūros organizacijose veiksniai”

Projekto Nr. 09.3.3.-LMT-K-712-15-0277

Projekto tikslas – vasaros mokslinės praktikos metu tobulinti studentės mokslinę kvalifikaciją, atliekant empirinius tyrimus inovacijų veiksnių tema.

Siekiant įgyvendinti projekto tikslą, per 2 mėn. sisteminamos žinios apie inovacijų veiksnius kultūros organizacijose, gilinamasi į jų individualius ir institucinius veiksnius, kuriama tyrimo metodologija, vykdomas empirinis tyrimas (duomenų rinkimas apklausos, interviu ir dokumentų analizės metodais, interviu duomenų transkribavimas, turinio ir teminė duomenų analizė, kiekybinių duomenų statistinė analizė). Tyrinėjimams pasirinktas vienas iš kultūros sektorių – kultūros centrai. 

Gautais rezultatais siekiama nustatyti veiksnius, skatinančius ir ribojančius inovacijų procesą kultūros centruose, atskleisti jų darbuotojų požiūrius į inovacijų kūrimą ir diegimą. Gauti rezultatai, parengiant mokslinio tyrimo ataskaitą ir pranešimą, bus pristatyti VU Kauno fakultete 2019 m. gruodžio mėn. vyksiančioje V. Gronsko jaunųjų mokslininkų konferencijoje.

Projekto mokslinė vadovė dr. Raminta Pučėtaitė.
Vasaros praktikos studentė Evelina Senkevičiūtė.
Įgyvendinimo laikotarpis: nuo 2019-07-01 iki 2019-08-31

Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3.-LMT-K-712-15-0277) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

www.esinvesticijos.lt 

Projekto vykdytojas:

vu 440   lt es

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku